Klik hier om het programmaboekje 2019 te downloaden  LET OP DIT IS HET BOEKJE VAN 2019! 2020 WORDT BEGIN JANUARI GEPUBLICEERD

Ieder jaar in het derde weekend van januari organiseren wij ons eigen SPORTSCHOOL GOEDERAAD JUDOTOERNOOI. Het toernooi wordt enkel gedraaid met goedkeuring van de JBN en deelnemers worden dan ook geacht lid te zijn van de Judobond.

Locatie:
Sporthal “De Sporthoeve”
Vromade 1,
2411 LG Bodegraven
tel: 0172-611364

Inschrijven:
Inschrijven kan UITSLUITEND op uitnodiging met het door de toernooi-organisatie toegezonden inschrijfformulier en de daarop gevraagde gegevens in het juiste format. Iedere afwijking wordt niet in behandeling genomen Het formulier kan per e-mail worden verzonden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Inschrijfgeld:
€ 12,50 per deelnemer (2020)             
Inschrijfgelden worden overgemaakt naar  NL 17 RABO 03031.47.350 t.n.v. Sportschool Goederaad, Bodegraven o.v.v. judotoernooi -datum- , aantal inschrijvingen, en naam van de club. Er kan alleen worden deelgenomen wanneer het inschrijfgeld volledig voldaan is. Bij afmelding voor de in de uitnodiging gestelde datum (20-12-2019) is restitutie van inschrijfgeld mogelijk, daarna niet meer in verband met gemaakte kosten.

Goedkeuring:
Het toernooi wordt alleen met goedkeuring van de JBN gedraaid.
Goedkeuringsnummer 2020: JBN2020-0006

 Danpunten: De judoka kan Danpunten bij laten schrijven

Wedstrijdsysteem:
Poulesysteem, zoveel mogelijk poules van 5.

Wedstrijdduur:
2 minuten voor de judoka’s tot en met -12 jaar.
3 minuten voor judoka’s -15 jaar en ouder.

Gewichtswijzigingen:
Tot de in de uitnodiging gestelde datum kunnen er gewichtswijzigingen doorgegeven worden. Daarna is het alleen op het toernooi mogelijk (als de poules dat toelaten), kosten hiervoor bedragen € 3,00. De judoka kan zich hiervoor melden bij de hoofdjurytafel.

Toegang tribune:
Kosten voor de toegang naar de tribune bedraagt  € 3,00 p.p. voor bezoekers vanaf 10 jaar. 

Prijzen:
Iedere deelnemer ontvangt een prijs.

Schade:
Deelname is op eigen risico. De wedstrijdorganisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook

Deelname is alleen op uitnodiging en in clubverband. Een verzoek tot uitnodiging aan het judotoernooi kan worden gemaild naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Medio oktober worden de uitnodigingen verstuurd. In deze uitnodiging wordt een uiterste inschrijfdatum vermeld, mits het toernooi eerder vol is. Wij hanteren een bovengrens van maximaal 1000 inschrijvingen (2020)

Volg ook onze toernooipagina op facebook: https://www.facebook.com/SportschoolGoederaadJudotoernooi/

 KLIK HIER VOOR PROGRAMMABOEKJE 11E SPORTSCHOOL GOEDERAAD JUDOTOERNOOI


FaceBook  Twitter

Website by Vinetix