OVER SPORTSCHOOL GOEDERAAD

 

Sportschool Goederaad is een laagdrempelige sportschool en dé Groepslesspecialist van Bodegraven, waarvan Eric Zwaan sinds juli 2003 eigenaar is. 

Wij bieden onze leden een diversiteit aan groepslessen van Les Mills aan.
Les Mills is wereldwijd marktleider op het gebied van Groepsfitness. Iedere drie maanden nieuwe choreografien, nieuwe muziek en nieuwe technieken. Al onze instructeurs zijn gecertificeerd voor de lessen die zij geven. Wij investeren in continue bijscholing van onze instructeurs, zodat onze leden altijd op een veilige manier gecoacht worden. Op technisch gebied, maar ook fysiek en mentaal. Ieder kwartaal gaat ons gehele Les Mills team op bijscholing.

Naast de Les Mills lessen bieden wij onze sporters een buitentraning aan op het gebied van Sportief Wandelen. Onze wandelinstructeur is gecertificeerd door de KNAU en volgt daar ook geregeld bijscholingen.

Daarnaast worden de Zumbalessen door een gecertificeerde Zumba instructeur gegeven en is zij tevens ZIN-Member, waardoor ook haar kwaliteit gewaardborgd is.
De judoleraren zijn bezit van resp. diploma's Judoleraar A en Judoleraar B.

Sportschool Goederaad draagt uit:
"Sporten onder deskundige begeleiding van een gemotiveerd en gekwalificeerd team, dat houdt van persoonlijkheid en die de mensen bij naam kent. Onze doelstelling is om een ieder die bij ons binnenkomt, jong of oud, zich thuis te laten voelen in een informele sfeer en met oog voor de persoon hem/haar naar het gestelde doel te brengen".


Loop gerust eens bij ons binnen! Een kop koffie staat altijd klaar.

FaceBook  Twitter

 sportmassagebodegraven

Sportevenement

Klik hier voor de weeg- en aanvangstijden van judotoernooien

Foto's

Promo

Website by Vinetix