ERIC ZWAAN - EIGENAAR, Judo, Bodypump, BodyVive, Grit-Series


Eric smoelenboek Kopie

Sinds 2003 ben ik eigenaar van Sportschool Goederaad. Ik ben 3e Dan judo, judoleraar B en verzorg nagenoeg alle judolessen. Daarnaast geef ik met al mijn energie de Bodypump, Grit-Series en BodyVive

 

ILONE GARRITSEN - (Sport) Massages

Ilone smoelenboek Kopie
Mijn naam is Ilone Garritsen.Na het behalen van mijn CIOS diploma in 2012 heb ik in 2013 de opleiding sportmassage en verzorging succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe je iemand moet masseren voor- of na een inspanning, maar ook een stuk verzorging, tapen en bandageren van verschillende lichaamsdelen en het ontdekken waar de klacht vandaan komt d.m.v. functieonderzoeken.
Ook voor een stoelmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage of de Kinesio tape methode kun je terecht bij Sport en massage Bodegraven.
In juli 2014 ben ik voor mezelf begonnen als zelfstandig sportmasseur onder de naam Sport en Massage Bodegraven.
Mijn praktijkruimte bevindt zich inmiddel niet meer op de sportschool, maar ik blijf wel verbonden. Je kunt mijn praktijk vinden op:
Doortocht 5D
2411DS Bodegraven 

Kijk voor meer informatie op www.sportenmassagebodegraven.nl

FRANK HERMSEN - JUDO

Frank smoelenboek Kopie

Ik ben getrouwd, vader van twee (judoënde) zoons en ik ben werkzaam in de ICT. Sinds mijn vijfde jaar doe ik aan judo en ben in het bezit van de tweede Dan (zwarte band). Sinds enige tijd help ik in de sportschool met judolessen. In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding Judoleraar A. Het is ontzettend leuk om naast het zelf uitoefenen van judo dit aan anderen, waaronder mijn zoons, weer over te dragen. Naast het 'gewone' judo verdiep ik mij in verschillende kata's. Kata is een bijzondere ceremoniële vorm van judo waarbij technieken en volgorde in detail voorgeschreven zijn.

SILVIA RITCHI - ZUMBA, BODYBALANCE

 Silvia smoelenboek Kopie

7 jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van Zumba lessen. Vanaf dat moment was ik verkocht en is Zumba echt mijn passie geworden. Lekker bewegen op heerlijke opzwepende muziek. Ik vond het zo leuk dat ik mijn licentie hiervoor heb gehaald om zelf les te kunnen gaan geven. Sinds september 2015 geef ik bij Sportschool Goederaad de Zumba lessen met heel veel plezier en enthousiasme.      
Elke les voelt als een feestje!!

Ook ben ik wekelijks op de sportschool te vinden voor het volgen van diverse groepslessen!  Vooral de Bodybalance les vind ik heerlijk en ontspannend om te doen.
Sinds eind 2016 ben ik gecertficeerd Bodybalance Instructeur en geef ik deze les 4 keer per week op onze sportschool (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om eens een lesje Zumba of Bodybalance te komen volgen bij me.

See your smile in class!!

 

LAILA ELMAHI - GRIT-Cardio, Plyo & Strength, CXWORX  (ZUMBA)


Laila smoelenboek Kopie

Als kind deed ik aan judo bij ‘onze sportschool’ en sinds 2006 "terug op het honk" toen mijn zoon begon met judo. In datzelfde jaar begon ik zelf met Bodycombat. Vanaf 2007 ben ik met Eric duo-les gaan geven voor Bodycombat en fungeer ik voor een aantal lessen als back-up. Nadat ik in 2009 mijn Zumba Instructor licentie behaald heb zijn de Zumba-lessen op de sportschool gestart die ik ook met veel plezier voor mijn rekening nam. Inmiddels heb ik het stokje voor wat betreft Zumba grotendeels overgegeven aan Silvia.
Inmiddels kan ik wel zeggen dat mijn hart bij de high impact lessen ligt. De GRIT-series geef ik vol passie, samen met de beste core-trianing ever: CXworX. Ik nodig een ieder dan ook van harte uit om eens een lesje mee te komen doen.
Daarnaast ondersteun ik Eric met de administratieve kant van de sportschool.

ZHEN VAN MECHELEN - JUDO

Zhen smoelenboek Kopie

Ik judo al sinds ik 6 jaar oud ben en vind het nog steeds erg leuk!
Inmiddels ben ik 2e Dan judo en wil graag mijn 3e Dan gaan halen. Daarnaast ben ik Judoleraar A en geef ik in verschillende plaatsen judoles. Zelf vind ik het ook nog leuk om wedstrijden te draaien, dit probeer ik nog zoveel mogelijk te doen. Daarnaast vind ik het ook leuk om te coachen. Bij Sportschool Goederaad kun je me vanaf september 2015 vinden op de donderdag.
In de ochtend neem ik de judolessen voor Zorg-Los voor mijn rekening en in de middag geef ik om 16:00 uur de Kleuterjudo. Eind september 2016 hopen we te kunnen starten met Tuimel-judo. Judo voor ouder(s) en kind(eren) van rond de 3 jaar. Deze les zullen we op maandagochtend in gaan zetten.

THERESE HOOGENDOORN - SPORTIEF WANDELEN

 Therese smoelenboek Kopie

Ruim 12 jaar verzorg ik de wandeltrainingen met heel veel plezier.
Mijn diploma wandeltrainer heb ik bij de KNAU gehaald en doe nog regelmatig aan bijscholing.
Iedere laatste vrijdag van de maand hebben we een lange wandeling van zo ongeveer 20 km. en drinken we gezellig koffie onderweg.
Naast het keihard werken tijdens een training hebben we ook heel veel lol met elkaar dus ik zeg kom eens een keer lopen bij ons en maak het zelf mee !! Ik zie je graag verschijnen op maandagochtend om 09:00 uur.

 

JUDITH SLINGERLAND - BODYPUMP

Judith smoelenboek Kopie

Ik woon samen met mijn man en zoontje in Montfoort. Van kinds af aan sport ik graag. Toen ik moest kiezen voor een vervolgopleiding heb ik getwijfeld tussen de HALO en de PABO en heb ik uiteindelijk gekozen voor de PABO met de specialisatie bewegingsonderwijs, zodat ik ook gymlessen kon geven. Drie jaar geleden ben ik begonnen met Bodycombat en Bodypump, wat ik ontzettend leuk vind. Vorig jaar heb ik besloten lesgeven en sporten te gaan combineren en me om te laten scholen tot groepslesinstructeur voor Bodycombat en Bodypump. Bij Sportschool Goederaad heb ik de mogelijkheid gekregen mijn instructie-skills te ontwikkelen en dat doe ik met veel plezier! Inmiddels ben ik gecertificeerd Bodypumpinstructeur en kun je mijn les volgen op de zaterdag van 10:30-11:30 uur

YVO RUBINGH - BODYPUMP, GRIT-SERIES

 Yvo smoelenboek Kopie

In het dagelijks leven studeer ik civiele techniek aan de Hogeschool van Utrecht. Vanaf mijn zevende jaar ben ik wekelijks te vinden bij Sportschool Goederaad. Naarmate  ik ouder werd begon ik meer aandacht te besteden aan het judo en vanaf 2011 ook aan Bodypump. Sindsdien geef ik op onze sportschool drie keer per week  deze les. Daarnaast vervang ik de Grit-series indien nodig. Ik doe dit elke keer met veel plezier.

 sportmassagebodegraven

Sportevenement

Klik hier voor de weeg- en aanvangstijden van judotoernooien

Foto's

Promo

Website by Vinetix