ERIC ZWAAN - EIGENAAR
Judo, BodyPump, Les Mills Tone, Personal Training, Grit-Series


Eric

Sinds 2003 ben ik eigenaar van Sportschool Goederaad. Ik ben 3e Dan judo, judoleraar B en verzorg nagenoeg alle judolessen. Daarnaast geef ik met al mijn energie de Bodypump, Grit-Series en Lesmills Tone.
Naast mijn werkzaamheden bij  Sportschool Goederaad ben ik op een aantal basisscholen werkzaam als Vakdocent Judo en werk ik als Entertrainer voor Schooljudo.nl. Als "tribe-coach" van Les Mills ben ik Assessor voor nieuw opgeleide  instructeurs voor de programma's Grit, Tone en Bodypump. 

FRANK HERMSEN - Judo

Frank

Ik ben getrouwd met Murielle, vader van twee  judoënde zoons Enzo en Cédric en ik ben werkzaam in de ICT. Sinds mijn vijfde jaar doe ik aan judo bij deze sportschool. Inmiddels ben ik in het bezit van de tweede Dan (zwarte band). Ik help al enige tijd in de sportschool met judolessen. In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding Judoleraar A en ben hiervoor geslaagd in mei 2018. Het is ontzettend leuk om naast het zelf uitoefenen van judo dit aan anderen, waaronder mijn zoons, weer over te dragen. Judo is een sport met nobele normen en waarden. Naast het 'gewone' judo verdiep ik mij in verschillende kata's. Kata is een bijzondere ceremoniële vorm van judo waarbij technieken en volgorde in detail voorgeschreven zijn.

IRIS GROND - BodyAttack

Iris

Ik ben Iris. Ik ben 22 jaar en in het dagelijks leven studeer ik economie en bedrijfseconomie in Rotterdam. Na een aantal jaar hockey, tennis en paardrijden ben ik in 2011 begonnen met fitness en groepsfitness. In september 2018 heb ik de opleiding tot Les Mills BODYATTACK gevolgd en sinds november mag ik met veel plezier twee keer de BODYATTACK geven bij Goederaad. In januari heb ik mijn internationale Bodyattack certificaat behaald. Verder doe ik regelmatig zelf mee in lessen als BODYPUMP, GRIT STRENTH, BODYCOMBAT en RPM.

MARCHEL SNIEDER - Jiu Jitsu

Marchel

Mijn naam is Marchel en ik ben al vanaf jonge leeftijd bezig met vechtsporten. Ik ben gestart met judo, maar is al snel overgeschakeld naar Jiu Jitsu. Naast het Jiu Jitsu ben ik altijd meerdere vechtsporten blijven beoefenen; karate, judo, krav maga en kickboksen. De focus bleef echter voornamelijk bij Jiu Jitsu liggen. Ik ben in bezit van de 5de dan Jiu Jitsu, daarnaast ben ikJiu Jitsu leraar B en PSD (Personal Self Defence) instructeur.

LAILA ELMAHI - CXworX, GRIT-Series


 Laila

Als kind deed ik aan judo bij ‘onze sportschool’ en sinds 2006 "terug op het honk" toen mijn zoon begon met judo. In datzelfde jaar begon ik zelf met Bodycombat. Vanaf 2007 ben ik met Eric duo-les gaan geven voor Bodycombat en fungeerde ik voor een aantal lessen als back-up. Nadat ik in 2009 mijn Zumba Instructor licentie behaald heb zijn de Zumba-lessen op de sportschool gestart die ik ook met veel plezier voor mijn rekening nam. Inmiddels heb ik dat stokje in 2017 aan Silvia overgegeven.
Mijn hart ligt bij de high impact lessen. De GRIT-series geef ik vol passie, samen met de beste core-training ever: CXworX. Ik nodig een ieder dan ook van harte uit om eens een lesje mee te komen doen.
Maandag, dinsdag en donderdag tref je mij vanaf 16:00 uur,en op woendag de hele dag aan, op de sportschool achter de balie voor vragen en opmerkingen. Daar ondersteun ik Eric met de administratieve kant van de sportschool.

SILVIA RITCHI - Bodybalance, Les Mills Tone, ZUMBA

Silvia

7 jaar geleden ben ik begonnnen met het volgen van Zumba lessen. Vanaf dat moment was ik verkocht en is Zumba echt mijn passie geworden, lekker bewegen op heerlijke opzwepende muziek. Ik vond het zo leuk dat ik mijn licentie hiervoor heb gehaald om zelf les te kunnen gaan geven. Sinds september 2015 geef ik bij Sportschool Goederaad de Zumba lessen met heel veel plezier en enthousiasme. Elke les voelt als een feestje!!

Sinds eind 2016 ben ik gecertificeerd BodyBalance Instructeur en geef ik deze les 4 keer per week op onze Sportschool (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag). In september 2018 ben ik gecertificeerd als Lesmills Tone instructeur. Ook deze les geef ik meerdere keren per week met heel veel plezier. 

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om eens een lesje Zumba, BodyBalance of Lesmills Tone te komen volgen bij me.

See your smile in class!!

THÉRÈSE HOOGENDOORN - Sportief Wandelen, Pilates

Therese Kopie

Ik ben Thérèse Hoogendoorn en geef vanaf 2004 les op Sportschool Goederaad. Ik verzorg de lessen Sportief Wandelen op maandag en de Pilates op woensdag. Dat doe ik met heel veel plezier en we hebben veel lol met elkaar. Af en to ga ik naar de bijscholing en leren we weer nieuwe dingetjes.

Pilates is weer terug van weggeweest en daar ben ik heel blij mee. Ook vind ik het erg leuk om deze les te geven en vind de afwisseling in oefeningen fijn. Zelf ben ik super enthousiast over deze les. In januari 2019 ben ik officieel gecertificeerd als Perfect Pilates instructeur.

Kom gezellig meedoen en kijk of je net zo enthousiast word als ik!

ZHEN VAN MECHELEN - Judo, Bootcamp, GRIT-Series

Zhen

Ik judo al sinds ik 6 jaar oud ben en vind het nog steeds erg leuk!
Inmiddels ben ik 2e Dan judo en wil graag mijn 3e Dan gaan halen. Daarnaast ben ik Judoleraar A en geef ik in verschillende plaatsen en op verschillende locaties judoles. Zelf vind ik het ook nog leuk om wedstrijden te draaien, dit probeer ik nog zoveel mogelijk te doen. Daarnaast vind ik het ook leuk om te coachen. Bij Sportschool Goederaad tref je me op dinsdag aan voor de bootcamp. Op donderdagochtend neem ik de judolessen voor Zorg-Los voor mijn rekening en in de middag geef ik om 16:00 uur de Kleuterjudo. In 2018 heb ik mijn Grit certificaat behaald. Daar waar nodig neem ik deze lessen over.

Dion Spits - Judo & Kidsfit

Dion

Sinds mijn 5e judo ik al bij Sportschool Goederaad en ondertussen ben ik 1e Dan judo (zwarte band). In het kader van mijn opleiding Sport en Bewegen geef ik op maandag en woensdag de judo les en verzorg ik ook de KidsFit lessen op maandag en donderdag. 

YVO RUBINGH - BodyPump (en af en toe invallen voor Grit)

 Yvo

In 2002 ben ik begonnen bij Sportschool Goederaad met judo. Vanaf 2011 ben ik actief als instructeur voor Bodypump en als instructeur voor de Grit-series op invalbasis. Na het afronden van mijn studie Civiele Techniek in 2017, ben ik aan het werk gegaan als ingenieur.

 sportmassagebodegraven

Sportevenement

Klik hier voor de weeg- en aanvangstijden van judotoernooien

Foto's

Promo

Website by Vinetix