ERIC ZWAAN - EIGENAAR, Judo, BodyPump, Les Mills Tone, Personal Training, Grit-Cardio, Plyo & Strength


Eric smoelenboek Kopie

Sinds 2003 ben ik eigenaar van Sportschool Goederaad. Ik ben 3e Dan judo, judoleraar B en verzorg nagenoeg alle judolessen. Daarnaast geef ik met al mijn energie de Bodypump, Grit-Series en Lesmills Tone

 

FRANK HERMSEN - Judo

Frank smoelenboek Kopie

Ik ben getrouwd, vader van twee (judoënde) zoons en ik ben werkzaam in de ICT. Sinds mijn vijfde jaar doe ik aan judo en ben in het bezit van de tweede Dan (zwarte band). Sinds enige tijd help ik in de sportschool met judolessen. In september 2017 ben ik begonnen met de opleiding Judoleraar A. Het is ontzettend leuk om naast het zelf uitoefenen van judo dit aan anderen, waaronder mijn zoons, weer over te dragen. Naast het 'gewone' judo verdiep ik mij in verschillende kata's. Kata is een bijzondere ceremoniële vorm van judo waarbij technieken en volgorde in detail voorgeschreven zijn.

MELVIN KNOT - BodyPump, BodyAttack

In 2012 ben ik overgestapt naar Sportschool Goederaad om daar te gaan judoen. Ondertussen ben ik van een groene band gegroeid naar 2e dan (zwarte band). Na het behalen van mijn internationale certificaat voor BodyPump in december 2017 geef ik met veel plezier op de maandag en dinsdag de BodyPump. In april 2018 heb ik de opleiding tot BodyAttack instructeur voltooid en hoop zo snel mogelijk mijn internationale certificaat te ontvangen. Verder ben ik ook af en toe te vinden in de judo lessen.

MARCHEL SNIEDER - Jiu Jitsu

Mijn naam is Marchel en ik ben al vanaf jonge leeftijd bezig met vechtsporten. Ik ben gestart met judo, maar is al snel overgeschakeld naar Jiu Jitsu. Naast het Jiu Jitsu ben ik altijd meerdere vechtsporten blijven beoefenen; karate, judo, krav maga en kickboksen. De focus bleef echter voornamelijk bij Jiu Jitsu liggen. Ik ben in bezit van de 5de dan Jiu Jitsu, daarnaast ben ikJiu Jitsu leraar B en PSD (Personal Self Defence) instructeur.

LAILA ELMAHI - GRIT-Cardio, Plyo & Strength, cXworX (ZUMBA)


Laila smoelenboek Kopie

Als kind deed ik aan judo bij ‘onze sportschool’ en sinds 2006 "terug op het honk" toen mijn zoon begon met judo. In datzelfde jaar begon ik zelf met Bodycombat. Vanaf 2007 ben ik met Eric duo-les gaan geven voor Bodycombat en fungeer ik voor een aantal lessen als back-up. Nadat ik in 2009 mijn Zumba Instructor licentie behaald heb zijn de Zumba-lessen op de sportschool gestart die ik ook met veel plezier voor mijn rekening nam. Inmiddels heb ik het stokje voor wat betreft Zumba grotendeels overgegeven aan Silvia.
Inmiddels kan ik wel zeggen dat mijn hart bij de high impact lessen ligt. De GRIT-series geef ik vol passie, samen met de beste core-trianing ever: CXworX. Ik nodig een ieder dan ook van harte uit om eens een lesje mee te komen doen.
Daarnaast ondersteun ik Eric met de administratieve kant van de sportschool.

SILVIA RITCHI - BodyBalance, Les Mills Tone, ZUMBA

Silvia smoelenboek Kopie

7 jaar geleden ben ik begonnnen met het volgen van Zumba lessen. Vanaf dat moment was ik verkocht en is Zumba echt mijn passie geworden, lekker bewegen op heerlijke opzwepende muziek. Ik vond het zo leuk dat ik mijn licentie hiervoor heb gehaald om zelf les te kunnen gaan geven. Sinds september 2015 geef ik bij Sportschool Goederaad de Zumba lessen met heel veel plezier en enthousiasme. Elke les voelt als een feestje!!

Sinds eind 2016 ben ik gecertificeerd BodyBalance Instructeur en geef ik deze les 4 keer per week op onze Sportschool (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag). In juni 2018 heb ik de opleiding tot Lesmills Tone instructeur voltooid en hoop zo snel mogelijk mijn internationale certificaat te ontvangen.

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om eens een lesje Zumba, BodyBalance of Lesmills Tone te komen volgen bij me.

See your smile in class!!

THÉRÈSE HOOGENDOORN - Sportief Wandelen, Pilates

Therese smoelenboek Kopie

Ik ben Thérèse Hoogendoorn en geef al vanaf 2004 les op Sportschool Goederaad en ik verzorg de lessen Sportief Wandelen. Dat doe ik met heel veel plezier en we hebben veel lol met elkaar. Af en to ga ik naar de bijscholing en leren we weer nieuwe dingetjes.

Pilates is weer terug van weggeweest en daar ben ik heel blij mee. Ook vind ik het erg leuk om deze les te geven en vind de afwisseling in oefeningen fijn. Zelf ben ik super enthousiast over deze les.

Kom gezellig meedoen en kijk of je net zo enthousiast word als ik!

ZHEN VAN MECHELEN - Judo, Bootcamp, Grit Cardio, Plyo & Strength

Zhen smoelenboek Kopie

Ik judo al sinds ik 6 jaar oud ben en vind het nog steeds erg leuk!
Inmiddels ben ik 2e Dan judo en wil graag mijn 3e Dan gaan halen. Daarnaast ben ik Judoleraar A en geef ik in verschillende plaatsen judoles. Zelf vind ik het ook nog leuk om wedstrijden te draaien, dit probeer ik nog zoveel mogelijk te doen. Daarnaast vind ik het ook leuk om te coachen. Bij Sportschool Goederaad kun je me vanaf september 2015 vinden op de donderdag.
In de ochtend neem ik de judolessen voor Zorg-Los voor mijn rekening en in de middag geef ik om 16:00 uur de Kleuterjudo.
 

DION SPITS - Judo & KidsFit

Sinds mijn 5e judo ik al bij Sportschool Goederaad en ondertussen ben ik 1e Dan judo (zwarte band). In het kader van mijn opleiding Sport en Bewegen geef ik op maandag de judo les en verzorg ik ook de KidsFit lessen op maandag en donderdag. 

SUZANNE - CXWORX (GRIT Cardio, Plyo & Strength)

Ik ben Suzanne en toen ik zeven jaar was ben ik begonnen met judo bij Sportschool Goederaad. Op dit moment zijn we twaalf jaar verder en heb ik ondertussen mijn eerste dan (zwarte band). Op dit moment ben ik te vinden bij de judo, de Grit en de cXworX. Vorig jaar heb ik mijn cXworX certificaat gehaald en deze les geef ik nu minimaal èèn keer per week met heel veel plezier.

YVO RUBINGH - BodyPump (GRIT-Cardio, Plyo & Strength)

 Yvo smoelenboek Kopie

In het dagelijks leven studeer ik civiele techniek aan de Hogeschool van Utrecht. Vanaf mijn zevende jaar ben ik wekelijks te vinden bij Sportschool Goederaad. Naarmate  ik ouder werd begon ik meer aandacht te besteden aan het judo en vanaf 2011 ook aan Bodypump. Sindsdien geef ik op onze sportschool drie keer per week  deze les. Daarnaast vervang ik de Grit-series indien nodig. Ik doe dit elke keer met veel plezier.

 sportmassagebodegraven

Sportevenement

Klik hier voor de weeg- en aanvangstijden van judotoernooien

Foto's

Promo

Website by Vinetix